Εκδόσεις Μελτέμι

Οι Εκδόσεις Μελτέμι αναδύθηκαν από τη θάλασσα της λογοτεχνίας και των τεχνών τον Ιούλιο του 2024.

book_austronaut

Όσα πρεσβεύουμε

Με έδρα την Αθήνα αλλά το νου στα πελάγη των ονείρων μας, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια ανθρώπων που με κέφι, όρεξη και μεράκι γι’ αυτό που δημιουργούν θα σμιλέψουν με τα έργα τους έναν Εκδοτικό Οίκο που θα δώσει μια νέα οπτική σε όσα γνωρίζαμε ως σήμερα αναφορικά με τη σχέση Εκδοτικού-Συγγραφέα. Μια σχέση που τη θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική και άξια ψυχικής επένδυσης.

Με οδηγό το σεβασμό στο πνευματικό πόνημα του καθενός αλλά και την αγάπη μας για κάθε μορφής τέχνη, αισθανόμαστε την ευθύνη να μιλήσουμε μέσα από τα έργα μας για αξίες που επιθυμούμε να πρεσβεύουμε όπως η αγάπη, η ελευθερία, η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του καθενός μας, η αγωνία για το περιβάλλον, η καταπολέμηση κάθε μορφής ρατσισμού, μισαλλοδοξίας, βίας (σωματικής, λεκτικής, ψυχολογικής, σεξουαλικής κ.ο.κ.). Γι’ αυτά αγωνιούμε, δράττουμε, δημιουργούμε. Τέλος, δεν ξεχνάμε την αγάπη του αναγνωστικού κοινού σε βιβλία φαντασίας, αστυνομικά, αισθηματικά, ποίησης και κάθε βιβλίο που θα μπορούσε να μας εξάψει το ενδιαφέρον να ταξιδέψουμε μαζί του.

DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
online_classes

Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι και η παροχή διαδικτυακών σεμιναρίων σχετικών με τη λογοτεχνία αλλά και γενικότερα με θέματα σχετικά με τέχνες, ψυχολογία και ό,τι θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον όσων αγαπούν να αλληλεπιδρούν καλλιτεχνικά.

wave_image

Σε μια οικογένεια σαν την οικογένεια των Εκδόσεων Μελτέμι, δεν υπάρχουν όρια στα όνειρά μας! Ποιος ξέρει τι άλλοι άνεμοι θα πνεύσουν στην φαντασία μας και θα ξεσηκώσουν τα κύματα της δημιουργικότητάς μας, μελλοντικά;